VSB Bekers

De VSB-Beker ontmoetingen worden georganiseerd voor schermers met minder ervaring of nood aan competitie. Een schermer met een te competitief profiel zal dan ook niet mogen deelnemen aan een VSB-Beker. We zien deze ontmoetingen eerder als ‘gezamenlijke trainingen’ waarbij iedereen tot eenzelfde groep behoort, iedereen bijleert van elkaar en waarbij een trainer coacht over zijn clubgrenzen heen! Er is dus ook geen klassement of uitreiking op het einde van deze ontmoeting. Elk jaar zal de schermclub met het meeste aantal deelnames per wapen de VSB BEKER ontvangen.

Het is heel belangrijk dat de club begeleiding voorziet en dat de schermers op de juiste manier worden gecoacht zodat zij én hun tegenstrever van bij de eerste ontmoeting plezier beleven.

Planning

VSB Bekers – Jeugd

VSB Bekers – Volwassenen

Inschrijven

Inschrijven gebeurt zoals steeds via het online wedstrijdplatform Ophardt.

Reglement

Zoals ieder jaar zijn er kleine wijzigingen doorgevoerd binnen het reglement van de VSB Bekers. 

Diploma VSB Beker

 

De trainers kunnen op het einde van het schermseizoen, na de laatste VSB Beker, een diploma bezorgen als extra motivatie. Klik op de onderstaande afbeelding om het sjabloon te downloaden, de naam van je schermer te schrijven en hem/haar te bezorgen.